Hírek

Idén nyáron is megtartjuk nyári csendeshetünket itt helyben, ahogyan az már hagyománnyá vált az elmúlt években. A délelőtti előadásokon Szepesy László református lelkipásztor szolgál, témánk: a Biblia tanítása a hitről. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!


2024 nyarán is lesz napközis hittantábor gyülekezetünkben, augusztus 05-től 09-ig. A héten Ruth könyvének üzenetével ismerkedhetnek meg a gyermekek, s minden nap foglalkozásokkal és változatos programokkal várjuk őket. Minden gyermeket szeretettel hívunk és várunk!


Örömmel hirdetjük, hogy idén is megtartjuk adventi evangelizációs hetünket, december 4-től 8-ig. Vendégünk Dr. Cs. Nagy János, a péceli református egyházközség lelkipásztora. Minden érdeklődőt szeretettel várunk az alkalmakon a gyülekezeti terembe!


Szeretettel várunk minden kedves orgonamuzsikát kedvelőt szeptember 30-án 16:00 órára a református templomba.


Örömmel hirdetjük, hogy augusztus 14-én 10:00 órától vendégünk lesz Dr.Juhász Katalin néprajzkutató-népdalénekes, aki egy zenés Petőfi-előadással fog kedveskedni a szeretetotthon lakóinak. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Református Szeretetotthon imatermébe.


2023 nyarán is lesz napközis hittantábor gyülekezetünkben július 31. és augusztus 04. között, hétfőtől péntekig. A héten Dániel és barátainak történetével ismerkedhetnek meg a gyermekek, s minden nap foglalkozásokkal és változatos programokkal várjuk őket. Minden gyermeket szeretettel hívunk és várunk!


Sok szeretettel hívunk és várunk mindenkit ebben az esztendőben is az alkalmainkra, hogy együtt ünneplehessünk és adhassunk hálát az Úr Jézus megszületéséért.
Magyar honfitársainkat emlékeztetjük arra, hogy a Biblia szerint semmi nem történik véletlenül, hanem minden – így ez a mostani járvány is – a személyes, végtelen Is